joi, 15 octombrie 2009

Complex Sportiv "Sparta Techirghiol"



In anul 2006, membri Fundatiei Breath au hotarat inceperea unui proiect destinat copiilor din comunitate.In acest scop Consiliul Local Techirghiol a atribuit in folosinta gratuita Fundatiei Breath Romania un teren in suprafata de 240 metri patrati in vecinatatea stadionului din Techirghiol.Aceasta hotarare a dus la proiectarea „Complexului Pentru Sport si Educatie” Sparta Rotterdam, destinat: copiilor din Techirghiol, elevilor Liceului „Emil Racovita” din Techirghiol, copiilor protejati in centre ale D.G.A.S.P.C. Constanta, copiilor aflati in dificultate (copiii strazii, copii fara locuinta sau abandonati), Clubului Sportiv Techirghiol (echipele de fotbal, clubul de sah si celelalte activitati sportive organizate).

Scopul proiectului este acela de a atrage copiii (indiferent de nationalitate, religie, culoare a pielii, sau statut social) catre „educatie”, in toate formele ei, prin crearea faciliatilor necesare unor activitati sportive organizate (de orice nivel de performanta).

Acest proiect a fost finalizat in 2008 si valoarea investitiei s-a ridicat la suma de 150 000 euro, finantare exclusiv externa (Fundatia Breath Olanda).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu